www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  nese doni te hapni web me page.tl
 

nese doni te hapni web

         

 

per te hapur web duhet te shkuar ne google dhe e shkruani page.tl pastaj register regjistrohuni dhe shkoni login e shkruani webin tuaj dhe passwordin e webit tuaj dhe pastaj manage pages dhe shtini foto e qka te doni    

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=