www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  kush do te hy ne pun
 
 
Kategoria:   Kërkim i Avancuar
Mesues gjuhesh dhe sekretare
Qendra e Gjuheve te Huaja Eurodija - Tirane
Menaxher i Pergjithshem
Aluflor Construction Grup - Durres
Agjent Shitjesh
United Albanian Breweries - Fier
Executive Assistant
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
IT Controlling
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
Finance Manager
United Albanian Breweries - Tirane
IT Developer
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
Punonjese zyre
Aluflor Construction Grup - Durres
Mesues gjuhesh dhe sekretare
Qendra e Gjuheve te Huaja Eurodija - Tirane
Menaxher i Pergjithshem
Aluflor Construction Grup - Durres
Agjent Shitjesh
United Albanian Breweries - Fier
Executive Assistant
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
IT Controlling
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
Finance Manager
United Albanian Breweries - Tirane
IT Developer
Raiffeisen Bank Albania - Tirane
Punonjese zyre
Aluflor Construction Grup - Durres

 

Çfarë problemesh hasni kur shkruani një CV? (Më tepër..)
            _______________

Mësoni më shumë rreth teknikave të sukseshme të intervistimit (Më tepër..)
            _______________

Kërkoni më shumë informacion? Vizitoni BLOG-un.

Vetëm 4 hapa larg punësimit:
1. Kërko pune
2. Regjistrohu
3. Ndërto CV-ne online
4. Apliko për punë

Punëkërkuesi:

Fjalëkalimi:
  

Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.com
DM Consulting Services ka filluar fushatën e prezantimit zyrtar të duapune.com, e cila përfshin shumë aktivitete të shtrira në të gjithë Shqipërinë, Kosovë dhe Maqedoni. Ju lutem na vizitoni shpesh për më shumë informacion të fundit.
duapune.com morri pjesë si partner në Konferencën Europiane për Ndërmarrësi tek të rrinjtë, të organizuar në Prishtinë më 16-18 Korrik 2009, nga UNI Group në bashkëpunim me JADE (Konfederatën Europiane të Ndërmarrjeve Studentore).
DM Consulting Services ka filluar fushatën e prezantimit zyrtar të duapune.com, e cila përfshin shumë aktivitete të shtrira në të gjithë Shqipërinë, Kosovë dhe Maqedoni. Ju lutem na vizitoni shpesh për më shumë informacion të fundit.
duapune.com morri pjesë si partner në Konferencën Europiane për Ndërmarrësi tek të rrinjtë, të organizuar në Prishtinë më 16-18 Korrik 2009, nga UNI Group në bashkëpunim me JADE (Konfederatën Europiane të Ndërmarrjeve Studentore).
 
 
  Sot gjithsejt 101102 visits (670613 hits) Shfletime Ne ket faqe Design by ibo Copyright

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=