www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  download counter-strike 1.6
 

Counter-Strike 1.6
Ne kete rubrik mund te downloadoni                 1. Counter-Strike 1.6
                                                                   2. patch_v23
                                                                   3. sXe Injected 4.4

Per te filluar qe te luani ne serverët e Ipko Net, Kujtesa NET por edhe ne serverët e tjerë individual duhet te percillni keto instrukcione.

1. Se pari Instaloni Counter-Strike 1.6 duke klikuar
ketu .
2. Pasi te perfundoj instalimi, instaloni patch_23 duke klikuar
ketu .
3. Pasi te perfundoj instalimi me sukses instaloni sXe Injected duke klikuar
ketu .

Pasi keni instaluar keto programe tani mund te hyni ne loje.
Se pari hapim sXe Injected e minimizojme dhe e hapim Counter-Strike 1.6.
Pasi hapim Counter-Strike 1.6 shkojme "Find Servers" pastaj " Favorites" pastaj "Add server" dhe shenojme ndenjo IP te serverit, p.sh

cs1.ipko.net                                               |
cs2.ipko.net                                               |
cs3.ipko.net                                               |
cs4.ipko.net                                               |
cs5.ipko.net                                               |
cs6.ipko.net                                               |      Password: kitha            
cs7.ipko.net                                               |      Password: cocacola   
game.kujtesa.com                                       |          Shpresojme se ju kemi ndihmuar. Enjoy

 
 
  Sot gjithsejt 98752 visits (655193 hits) Shfletime Ne ket faqe Design by ibo Copyright

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=