www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  Sport per real madridin
 
në Spanjë që luan ndeshjet në Primera Division ose Liga BBVA. Real Madrid u krijua me 6 mars të vitit 1902 në Madrid . Titulli Real do të thotë Mbretëror, një titull i dhënë nga Mbreti i Spanjës. Stadiumi i Real Madridit quhet Santiago Bernabeu, dhe ka kapacitet prej 80.400 ulësesh. Real Madrid ka fituar 31 kampionate, 17 Kupa Mbreti, 9 Liga Kampionesh, 2 UEFA Kupa dhe 3 Intercontinental Cup.
Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=