www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  Llojet e frikes
 
ARACHNOFOBIA -Frika nga araknidet (merimangat etj)
AGORAFOBIA - Frika nga vendet e hapura
ACROFOBIA - Frika nga lartësia
KLAUSTROFOBIA - Frika nga vendet e mbyllura
OFIDIFOBIA - Frika nga gjarpërinjtë
AILUROFOBIA/CINOFOBIA - Frika nga qentë dhe macet
ABLUTOFOBIA- Frika nga pastrimi dhe larja
ACHLUOFOBIA- Frika nga terri
AGLIOFOBIA- Frika nga dhimbjet
AILURFOBIA- Frika nga macja
ANUPTAFOBIA- Frika nga vetmia
BIBLIOFOBIA- Frika nga librat
CARNOFOBIA- Frika nga mishi
CATOFOTOFOBIA- Frika nga pasqyra
CHIONOFOBIA- Frika nga bora
CLINOFOBIA- Frika nga shtrati
DIKEFOBIA- Frika nga drejtësia
DIDASKALEINOFOBIA- Frika për të shkuar në shkollë
DYSTYCHIFOBIA- Frika nga aksidentet
ECOFOBIA- Frika nga shtëpia
ELEUTHEROFOBIA- Frika nga liria
EUOROTOPOBIA- Frika nga gjenitalet femërore
ERGOFOBIA- Frika nga puna
GAMOFOBIA- Frika nga martesa
GENOFOBIA- Frika nga seksi
GERASCOFOBIA- Frika nga pleqëria
GLOSSOFOBIA- Frika e mbajtjes fjalimit në publik
HELIOPOBIA -Frika nga dielli

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=