www.GrAnIt-BoSsI.pAgE.Tl
  99 emrat e ALLAHUT
 
62. EL-MUMIT – Jetëmarrësi. Ai i Cili i vdes të gjitha krijesat, duke i ndarë shpirtrat nga trupat.

63. EL-HAJJ - i Gjalli. Ky është Allahu, i Gjallë në gjallërinë e Tij të përhershme, pa fillim dhe të përjetshme, pa mbarim.

64. EL-KAJJUM - i Përjetshmi. Të Cilit nuk i ka paraprirë mosekzistenca dhe është i përjetshëm e i Gjithmonshëm në sundimin e Tij.

65. EL-VAXHID – Kreatori i këtij Universi. Në dorën e Tij është sundimi, është i Plotfuqishëm për çdo gjë. Ai mbikëqyr çdo proces. Tek Ai nuk humb asnjë shënim.

66. EL-MAXHID - i Nderuari. Ai i Cili është i Ndershëm, Bujar e Fisnik.

67. EL-VAHID - i Vetmi. Allahu nuk ka shok në sundim. Ai nuk ka fëmijë, bashkëshorte e as rival në sundim.

68. ES-SAMED - Strehimtari. Është Ai, tek mëshira e të Cilit gjen strehim besimtari i përulur para madhështisë së Tij.

69. EL-KADIR - i Fuqishmi. I Vetmi Ngadhënjimtar, Fuqia e të Cilit nuk mund të krahasohet. Me fuqinë e Tij ka krijuar të gjitha krijesat.

70. EL-MUKTEDIR - i Gjithëmundshmi. I Cili realizon tërë atë që ka përcaktuar.

71. EL-MUKADDIM – Nismëtari, Përparësidhënësi. Është Allahu Ai Që sjell çdo send në vendin e vet të duhur.

72. EL-MUEHHIR – Paslënësi. Ai i Cili vonon ndonjë dënim ose ndëshkim.

73. EL-EVVELU - i Pari. Atij nuk i ka paraprirë ekzistenca.

74. EL-AKHIRU - i Fundit. Ai është i përjetshëm edhe pas shkatërrimit të gjithësisë dhe të krijesave të cilat i shpërndau në të.

75. EDH-DHAHIRU - i Dukshmi, me argumentet dhe Shenjat e Fuqisë së Tij mbi çdo gjë.

76. EL-BATINU - i Padukshmi. Atë nuk mund ta arrijnë shikimet e krijesave.

77. EL-VALI– Udhëheqësi. Ai Që kontrollon dhe mbikëqyr çdo gjë.

78. EL-MUTEALI - i Gjithëlartësuari. Është Ai i Cili është i zhveshur nga çdo përgjasim me krijesat.

79. EL-BERR – Mirëbërësi. Ai i Cili shtrin mirësinë dhe bereqetin ndaj robërve të Vet.

80. ET-TEVVAB – Pendimpranuesi. Allahu është Ai i Cili pranon pendimin e sinqertë nga robërit e Vet dhe i shlyen gabimet.

81. EL-MUNTEKIM – Ndëshkuesi. I Vetmi Që mund të ndëshkojë krijesat për mëkatet e bëra.

82. EL-AFUVVU – Mëkatfalësi. Ai që fshin gabimet dhe mëkatet. Ai që fal robërit e Tij pas pendimit.

83. ER-RREUF - i Dhembshuri. Mëshira dhe dhembshuria e Tij ndaj krijesave është gjithherë e pranishme.

84. MALIKUL-MULK – Pushtetmbajtësi. Ka fuqi dhe kontroll absolute mbi çdo gjë që krijoi.

85. DHUL-XHELALI VEL IKRAM - Atij i takon madhështia dhe nderi. I Vetmi absolut, i përsosur në cilësitë e Tij.

86. EL-MUKSIT – Drejtësidhënësi. Është i drejtë në gjykimin e Tij. Ai nuk i bën të padrejtë askujt.

87. EL-XHAMIU – Tubuesi. Është Ai që i tubon të gjitha krijesat për të dhënë llogari para Madhërisë së Tij.

88. EL-GANIJ - i Pasuri. Ai i Cili nuk ka nevojë për asgjë në Qenien e Tij, as në cilësitë e Tij e as në veprimet e Tij.

89. EL-MUGNI – Pasuridhënësi. Ai Që i jep mirësi e pasuri atij që do prej krijesave.

90. EL-MANI’U – Privuesi. Është Ai Që ndalon të këqijat dhe sprovimet duke e mbrojtur dhe ruajtur atë që do.

91. ED-DARRU – Dëmsjellësi. Me dëmin e Tij godet atë që do prej krijesave nëse ato janë mosmirënjohëse ndaj dhuntive të Tij.

92. EN-NAFI’U – Dobiprurësi. Në kompetenca të Tij është dobia, dhe i sjell të mira e dobi atij që do nga robërit e Vet.

93. EN-NUR – Drita. Allahu është dritë e qiejve dhe e Tokës.

94. EL-HADI – Udhëzuesi. Ai Që krijoi çdo gjë e pastaj i udhëzoi.

95. EL-BEDIU – Shpikësi. Krijuesi i ekzistencës nga mosqenia.

96. EL-BAKI - i Përhershmi. I Gjithmonshmi pa fillim dhe pa mbarim.

97. EL-VARITH – Trashëguesi. I Përhershmi pas shkatërrimit të krijesave.

98. ER-RESHID – Frymëzuesi. Udhëzuesi, I Urti.

99. ES-SABUR – Durimtari. Është Ai Që nuk shpejton me dënim, por shikon, pret dhe vonon, e megjithatë ndëshkimit të Tij nuk mund t’i shmanget askush që e ka mohuar dritën e Tij dhe udhëzimin hyjnor.
The last comments on this page:
Comment posted by Bgnukc, 07/04/2023 at 11:52pm (UTC):
buy generic sulfasalazine over the counter <a href="https://olmesnicar.com/">benicar cost</a> order calan 120mg without prescription

Comment posted by Yxabzo, 07/06/2023 at 5:10pm (UTC):
order meclizine generic <a href="https://spitiotrop.com/">order spiriva sale</a> minocycline 100mg without prescription

Comment posted by Phewbp, 07/07/2023 at 10:01pm (UTC):
azathioprine 50mg uk <a href="https://dilagox.com/">lanoxin price</a> telmisartan ca

Comment posted by Shnzml, 07/08/2023 at 6:41pm (UTC):
erection pills viagra online <a href="https://rvgronline.com/">sildenafil 100mg generic</a> order viagra 100mg online cheap

Comment posted by Qhkphk, 07/09/2023 at 9:47am (UTC):
molnunat for sale <a href="https://cefdinicef.com/">buy cheap generic omnicef</a> purchase omnicef

Comment posted by Nkuxxa, 07/10/2023 at 7:39pm (UTC):
ed solutions <a href="https://absilonline.com/">sildenafil 100mg pill</a> cialis ca

Comment posted by Lcoqsr, 07/13/2023 at 11:15pm (UTC):
avlosulfon uk <a href="https://dapsulfon.com/">order dapsone 100mg online</a> aceon 4mg tablet

Comment posted by Nltqiy, 07/15/2023 at 4:44pm (UTC):
how to get allegra without a prescription <a href="https://ramixtace.com/">order altace 10mg pills</a> amaryl 4mg without prescription

Comment posted by Tyqxpt, 07/16/2023 at 3:08am (UTC):
order hytrin 5mg without prescription <a href="https://terazotrin.com/">buy terazosin for sale</a> purchase cialis without prescription

Comment posted by Zzmbfs, 07/18/2023 at 11:43am (UTC):
order generic amiodarone <a href="https://phenydilan.com/">buy phenytoin tablets</a> phenytoin 100mg price

Comment posted by Qtwrbz, 07/20/2023 at 10:00pm (UTC):
albenza 400 mg brand <a href="https://aripilify.com/">aripiprazole 20mg us</a> order provera 10mg online

Comment posted by Bxordl, 07/22/2023 at 7:14pm (UTC):
buy generic praziquantel <a href="https://prazitricide.com/">biltricide 600mg drug</a> periactin generic

Comment posted by Vxclmn, 07/24/2023 at 7:37pm (UTC):
fluvoxamine 50mg over the counter <a href="https://fluxamtin.com/">fluvoxamine 50mg usa</a> cymbalta tablet

Comment posted by Fclqfj, 07/26/2023 at 8:05pm (UTC):
glucotrol price <a href="https://glipirol.com/">buy generic glucotrol</a> betamethasone cost

Comment posted by Ujhfzx, 08/01/2023 at 5:04am (UTC):
buy trileptal 300mg <a href="https://ursxdol.com/">urso 150mg generic</a> order urso 150mg for sale

Comment posted by Ernasticors, 08/02/2023 at 12:21pm (UTC):

Effectively expressed genuinely! !
personal statement writing service <a href=https://essayservicehelp.com/>linkedin profile writing service</a> paper writing service reddit

Comment posted by Zpwrul, 08/03/2023 at 2:29pm (UTC):
order zyban for sale <a href="https://cetirtec.com/">zyrtec online order</a> cheap strattera

Comment posted by Ssfqjk, 08/06/2023 at 7:17pm (UTC):
seroquel 50mg us <a href="https://escitapro.com/">where can i buy escitalopram</a> lexapro 10mg sale

Comment posted by Dzssza, 08/09/2023 at 8:22pm (UTC):
buy fluoxetine no prescription <a href="https://letromara.com/">femara 2.5 mg pill</a> buy femara online cheap

Comment posted by Joaedm, 08/12/2023 at 12:27pm (UTC):
bisoprolol sale <a href="https://lozutol.com/">lozol 1.5mg generic</a> oxytetracycline 250 mg ca

Comment posted by Vwlkqn, 08/14/2023 at 10:01pm (UTC):
valcivir 500mg over the counter <a href="https://acixlovi.shop/">valcivir 1000mg canada</a> where to buy floxin without a prescription

Comment posted by Kzvflg, 08/15/2023 at 3:55am (UTC):
cefpodoxime online order <a href="https://flixitorp.com/">purchase flixotide nasal sprays</a> purchase flixotide without prescription

Comment posted by HectorJeado, 08/19/2023 at 11:58am (UTC):

Thanks a lot. Lots of write ups!
dissertation proposal writing service <a href=https://argumentativethesis.com/>a working thesis statement</a> online thesis and dissertation editing service <a href=https://bestmasterthesiswritingservice.com/>thesis topic</a> thesis service in india note writing service <a href=https://topswritingservices.com/>best rated essay writing service</a> linkedin writing service <a href=https://essaywriting4you.com/>cheap custom essay writing service</a> write paper service

Comment posted by HectorJeado, 08/20/2023 at 10:31am (UTC):

Nicely put. With thanks.
custom paper writing service <a href=https://essaypromaster.com/>research paper writer services</a> how to write an abstract for a research paper <a href=https://paperwritingservicecheap.com/>how to write a conclusion for a research paper</a> who can i pay to write a paper for me art essay writing service <a href=https://essaypromaster.com/>hire research paper writers</a> write a paper for me <a href=https://paperwritingservicecheap.com/>write my biology paper</a> write my paper for money

Comment posted by HectorJeado, 08/21/2023 at 9:19am (UTC):
You stated this really well.
essay writing service uk <a href=https://writingpaperforme.com/>write this paper for me</a> will someone write my paper for me <a href=https://custompaperwritersservices.com/>research paper writer service</a> write my research paper for me cheap reliable service thane paper writing reviews <a href=https://payforanessaysonline.com/>essays for sale</a> buy essays online no plagiarism <a href=https://buycheapessaysonline.com/>college paper for sale</a> buy essays online cheap

Comment posted by HectorJeado, 08/22/2023 at 7:08am (UTC):
You actually expressed it effectively!
has anyone ever used an essay writing service <a href=https://domyhomeworkformecheap.com/>i want to pay someone to do my homework</a> amazon do my english homework <a href=https://domycollegehomeworkforme.com/>can i pay someone to do my accounting homework</a> who will do my homework high school research paper writing service <a href=https://essaytyperhelp.com/>help with writing an essay</a> essay writing service uk <a href=https://helptowriteanessay.com/>the help essay</a> help for essay writing

Comment posted by HectorJeado, 08/23/2023 at 3:44pm (UTC):
You mentioned this really well.
college essay writing tips <a href="https://essaytyperhelp.com/">writing help</a> essay help australia <a href="https://helptowriteanessay.com/">help writing essays</a> help writing argumentative essay ucas personal statement writing service <a href="https://englishessayhelp.com/">history essay helper</a> write essay help <a href="https://essaywritinghelperonline.com/">college essay help near me</a> help me write my college essay

Comment posted by Eomqbl, 08/23/2023 at 11:30pm (UTC):
buy aspirin online cheap <a href="https://levquinon.shop/">purchase zovirax online</a> buy imiquimod cream for sale

Comment posted by HectorJeado, 08/25/2023 at 2:34am (UTC):

Beneficial tips. Kudos!
professional research paper writing service <a href=https://theessayswriters.com/>hire essay writer australia</a> someone to write my essay <a href=https://bestcheapessaywriters.com/>writer essay</a> write an essay for you quick essay writing service <a href=https://writingpaperforme.com/>write my research papers</a> write my philosophy paper <a href=https://custompaperwritersservices.com/>college paper writer</a> custom paper writer

Comment posted by Unpjnu, 08/27/2023 at 6:14am (UTC):
order melatonin 3 mg online cheap <a href="https://danaterone.com/">purchase danocrine without prescription</a> order danazol 100 mg without prescription

Comment posted by HectorJeado, 08/27/2023 at 6:11pm (UTC):
You explained that effectively!
are essay writing services worth it <a href="https://writinganessaycollegeservice.com/">college essay writing</a> buy essay writing service <a href="https://essayservicehelp.com/">resume writing service santa rosa ca</a> writing a compare and contrast essay about presentation of ideas college papers writing service <a href="https://service-essay.com/">custom written college papers</a> last minute paper writing service <a href="https://custompaperwritingservices.com/">buy school papers</a> research paper writing service us

Comment posted by HectorJeado, 08/28/2023 at 6:51am (UTC):

You have made your position very clearly!!
criminology essay writing service <a href=https://essaywritingservicelinked.com/>easy essay writing</a> will writing service bishops stortford <a href=https://essaywritingservicetop.com/>writing a compare and contrast essay</a> best resume writing service 2015 what is john steinbeck's purpose in writing the essay symptoms <a href=https://topswritingservices.com/>resume writing services for customer service jobs</a> tips for writing an argumentative essay <a href=https://essaywriting4you.com/>the best essay writing service</a> lab report writing service uk

Comment posted by HectorJeado, 09/01/2023 at 1:06am (UTC):

With thanks! A lot of info!
essay service review <a href=https://writinganessaycollegeservice.com/>best essay writing service reddit</a> personal email writing service <a href=https://essayservicehelp.com/>is essay writing service legal</a> writing an essay introduction customer service writing training <a href=https://domyhomeworkformecheap.com/>help with coursework</a> someone do my homework online <a href=https://domycollegehomeworkforme.com/>do my french homework for me free</a> can i hire someone to do my homework

Comment posted by Zmhakx, 09/02/2023 at 5:10am (UTC):
where to buy prasugrel without a prescription <a href="https://thoramine.shop/">dimenhydrinate for sale</a> buy tolterodine 2mg sale

Comment posted by Zigbmc, 09/05/2023 at 5:35am (UTC):
ferrous for sale online <a href="https://fertonel.shop/">buy risedronate generic</a> brand sotalol

Comment posted by Bszyxh, 09/06/2023 at 2:59pm (UTC):
order pyridostigmine 60mg online <a href="https://aelimax.com/">where can i buy rizatriptan</a> buy rizatriptan 5mg for sale

Comment posted by HectorJeado, 09/06/2023 at 5:43pm (UTC):
You reported it terrifically.
one on one resume writing service <a href=https://theessayswriters.com/>can i pay someone to do my essay</a> do my essay for money <a href=https://bestcheapessaywriters.com/>write my essay for me cheap</a> write my summary for me military service writing <a href=https://helpwithdissertationwriting.com/>write my dissertation cheap</a> buy cheap dissertations <a href=https://dissertationwritingtops.com/>dissertation reviews</a> dissertation help in uk

Comment posted by HectorJeado, 09/08/2023 at 4:00am (UTC):

Cheers. I value it!
essay writing style <a href=https://englishessayhelp.com/>help my essay</a> descriptive essay help <a href=https://essaywritinghelperonline.com/>scholarship essay help</a> college application essay help essay writing helper free <a href=https://helpwithdissertationwriting.com/>dissertation editing service</a> dissertation to buy <a href=https://dissertationwritingtops.com/>uk dissertation help</a> dissertation services in uk

Comment posted by HectorJeado, 09/09/2023 at 11:36am (UTC):

Nicely expressed genuinely! !
military resume writing service <a href=https://domyhomeworkformecheap.com/>can you do my homework</a> i need someone to do my chemistry homework <a href=https://domycollegehomeworkforme.com/>do my online math homework</a> i have no motivation to do my homework best resume writing service 2013 <a href=https://hireawriterforanessay.com/>write me an essay</a> what should i do my persuasive essay on <a href=https://theessayswriters.com/>do my essay app</a> essay writer birdie

Comment posted by HectorJeado, 09/10/2023 at 2:14am (UTC):

Superb advice. Thanks.
business plan for resume writing service <a href="https://englishessayhelp.com/">essays writing help</a> help me write a essay <a href="https://essaywritinghelperonline.com/">app that help with essay</a> best essay help what is the best essay writing service reddit <a href="https://service-essay.com/">custom written paper</a> pay for college papers <a href="https://custompaperwritingservices.com/">paper writing services online</a> writing service first paper free

Comment posted by HectorJeado, 09/10/2023 at 7:12pm (UTC):

Nicely put, Appreciate it!
home visit will writing service <a href=https://phdthesisdissertation.com/>buy phd dissertation</a> dissertation help online free <a href=https://writeadissertation.com/>accounting dissertation help</a> dissertation help literature review customer service writing training <a href=https://writinganessaycollegeservice.com/>writing a college admission essay</a> tripadvisor review writing service <a href=https://essayservicehelp.com/>how to start an essay writing</a> cheap essay writing

Comment posted by Fmcbox, 09/10/2023 at 10:36pm (UTC):
zovirax over the counter <a href="https://aexeloda.shop/">rivastigmine 3mg over the counter</a> exelon order

Comment posted by Owaonj, 09/11/2023 at 5:30am (UTC):
order betahistine 16 mg pills <a href="https://duphstine.shop/">betahistine 16 mg ca</a> purchase probalan generic

Comment posted by HectorJeado, 09/12/2023 at 7:52pm (UTC):

Good knowledge. Thanks a lot!
best online will writing service <a href="https://argumentativethesis.com/">thesis help</a> is my thesis good <a href="https://bestmasterthesiswritingservice.com/">thesis statement about community service</a> problem solution thesis writing services <a href="https://homeworkcourseworkhelps.com/">coursework writer uk</a> i need someone to do my homework <a href="https://helpmedomyxyzhomework.com/">do my homework clipart</a> do my chemistry homework app

Comment posted by Luqoiy, 09/13/2023 at 9:27am (UTC):
omeprazole us <a href="https://metometrel.com/">metoprolol 50mg canada</a> metoprolol online

Comment posted by Eapbkp, 09/19/2023 at 11:20pm (UTC):
provigil uk <a href="https://pronlinenil.shop/">phenergan uk</a> buy generic deltasone 5mg

Comment posted by Coopkc, 09/22/2023 at 6:53pm (UTC):
accutane 20mg uk <a href="https://prognronline.shop/">accutane price</a> buy zithromax for sale

Comment posted by Qhnulf, 09/23/2023 at 3:48pm (UTC):
oral atorvastatin <a href="https://anoronix.com/">how to buy norvasc</a> amlodipine buy online

Comment posted by HectorJeado, 09/26/2023 at 11:35am (UTC):

Seriously tons of very good info.
best man speech writing service uk <a href="https://essayservicehelp.com/">best paper writing service uk</a> card writing service

Comment posted by Qofucg, 09/27/2023 at 5:04am (UTC):
cost protonix <a href="https://lisidium.shop/">how to buy phenazopyridine</a> phenazopyridine 200 mg over the counterAdd comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  (58)visits  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free